duminică, 1 august 2010

so far away from road

In urma cu doua week-end-uri, am avut marea satisfactie si placere, ca orice barbat cu pretentii de altfel, sa fac parte din selecta familie LAND ROVER....macar pentru cateva ore. Mai precis, am participat la un test drive putin mai iesit din comun. Spun iesit din comun si din prisma faptului ca nu s-a desfasurat pe un traseu standard ,asa cum se intampla de obicei....ci a fost ales un traseu putin mai accidentat, de pe Valea Ierii in M-tii Apuseni.
Plecare din Cluj la ora 10.30 cu patru bijuterii de masini (una avea vre-o 500 de caluti, cu o capacitate de 5000 cm cubi si era pe benzina....cunoscatorii stiu ce insemna si costa undeva pe la 120 de mii... fara TVA-ul asta de cacat, de 24%). Dupa vre-o 2-3 ore de drum domestic, am ajuns la locul mai sus amintit unde, a inceput "nebunia".Ce sa mai....am ramas placut impresionat de ce poate face un asemenea bolid pe un teren unde pentru unii si sa umble in doua picioare le este dificil.
Vremea frumoasa de peste zi ne-a permis unora sa ne bucuram de calutii putere tinuti in frau de calculatoarele incorporate in bordul acestor masini....altora ne-a dat satisfactia de a imortaliza aceste momente pe cardul aparatului foto, bucurie impartasita in egala masura de toti participantii.
Dupa mai bine de 6-7 ore "caravana Land Rover" a ajuns la locul de plecare, fara a se inregistra nici un eveniment nedorit. Multumesc celor care au organizat acest eveniment: AUTOSINCRON Cluj-Napoca, fiindca au dat dovada de un profesionalism mai rar intalnit.... si in mod deosebit D-lui Claudiu M. cu plecaciuni.

2 comentarii:

  1. Asa, ca off-topic...stii ca'ti spusesem de Cernoschi...
    Iaca: http://badorgood.com/foto/tea-for-two-228295.
    Pt poza asta, si impresiile lasate, m'au mazilit de pe BOG.

    RăspundețiȘtergere
  2. cred ca mi-ar placea si mie o asa masina, de la mosu`

    RăspundețiȘtergere